SLOBODA MEDIJA NA DELU: RTS skinula “TV Mrežu” sa programa!

 

Produkcijskoj grupi Mreža bez prethodne najave i objašnjenja ukinuto je emitovanje emisije “TV Mreža” na Radio-televiziji Srbije, a ugovor nije obnovljen. Direktor PG Mreža Vladimir Milić kaže da je mogući razlog – politika.

Vladimir Milić u razgovoru za Glas Amerike kaže da mu je saopšteno da se ugovor raskida na sastanku u ponedeljak u RTS-u na koji je došao sa namerom da ugovor produži.

“Bio sam nemalo iznenađen da kada mi je rečeno da neće biti produžavanja ugovora za TV Mrežu iako ona već 19 godina ide na RTS-u”, rekao je Milić.

“Pitao sam šta je mogući razlog. Neću da ga citiram (sagovornika iz RTS-a), ali dovoljno sam dugo u ovom poslu da znam da je najozbiljnija sumnja na političkim razlozima. Nikakvo zvanično obrazloženje mi nismo dobili, niti ga očekujemo”, kazao je Milić dodajući da je emisija Mreže skinuta odmah tog dana iz programske šeme, iako je trebalo da bude emitovana.♦

Press – Foto VOA

BERB

Next Post

PREDIZBORNA KAMPANJA NA KOSOVU: Svi - osim Srbije!

sri okt 2 , 2019
Predizborna vruća tema na Kosovu ovih predizbornih dana je zabrana učešće zvaničnika Srbije i drugih zemalja u predizbornoj kampanji. na […]

DANAS