Protest – četvrti put: traže ostavku ministra policije

 

Četvrti protest “Jedan od pet miliona” završen je sinoć na Trgu Slavija u Beogradu bez incidenata i uz zahtev učesnika za ostavkom ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića. Sledeće okupljanje najavljeno je za subotu, 5. januar.

Glumac Branislav Trifunović rekao je da ministar Nebojša Stefanović treba da podnese ostavku jer ne radi svoj posao i omalovažava narod.

“Umesto što sa slike broji koliko ima nas koji protestujemo bolje bi mu bilo da prebroji koliko ima ubistava i da počne da radi svoj posao”, rekao je Trifunović, zatraživši Stefanovićevu ostavku.

Organizatori protesta ponovili su i ostale zahtjeve istaknute tokom prethodna tri protesta – pet minuta na RTS-u za proteste, jednako izveštavanje o svim političkim opcijama na javnom medijskom servisu, kao i pronalaženje počinilaca i nalogodavaca ubistva predsednika Inicijative SDP Olivera Ivanovića i nalogodavaca pokušaja ubistva lidera Ljevice Srbije Borka Stefanovića i novinara Milana Jovanovića(Agencije).♦

BERB

Next Post

Dodik zna: Iza protesta u Banjaluci i Beogradu strani faktor

ned dec 30 , 2018
  Predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da svako iole politički i bezbednosno pismen može lako da zaključi da […]

DANAS