HALA SPORTOVA: Beth Hart ponovo u Beogradu

HALA SPORTOVA: Beth Hart ponovo u Beogradu

30/11/2018 Off By BERB

Ljiljana Zdravković

Beth Hart će ovog vikenda ponovo nastupiti u Beogradu! U okviru proslave 25 godina duge karijere, ova blues/rock pevačica pevaće u nedelju, 2.decembra drugi put beogradskoj publici u Hali sportova „Ranko Žeravica“ .

 

Nakon prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, blues/rock zvezda Beth Hart obradovaće svoje fanove u Srbiji još jednim odličnim koncertom.

“Radujem se ponovnom dolasku u Beograd! Prošle godine imali smo fantastičan koncert i zaista verujem da će ovog puta biti još bolje“ rekla nam je Beth i pozvala vernu publiku na ovaj nastup.



Beth Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice i dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za Blues Music Awards. Objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim ali i emotivnim live nastupima. Poslednji samostalni studijski album „Fire On The Floor“ objavljen 2016.godine ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

U svojoj 25 dugoj karijeri, Beth je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima ali je najznačajnija saradnja koju već dugo ima sa Džoom Bonamasom. Nakon „Don't Explain“ iz 2011. i „Seesaw“ iz 2013.godine, 26.januara objavljen je i treći album koji su Beth i Joe uradili zajedno – „Black Coffee“. U novembru 2018.godine izdala je i live DVD “Live from Royal Albert Hall”.

Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće akustična trojka u sastavu: Mr.Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs. Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne na blagajni Hale sportova.♦