BEOGRAD: Danas se osniva Savez za Srbiju

 

Jelena Vujanović


 

Danas se u Sava centru u 17 časova zvanično osniva Savez za Srbiju. Osnivači Saveza ističu da srpska politička scena više nije ista i da sada svi opozicioni birači imaju nadu da u Srbiji može doći do promena.

 

– Danas je veliki dan za sve opozicione birače i za sve građane koji žele slobodnu, stabilnu i uređenu Srbiju. Mi se nismo okupili samo da bismo smenili Vučića, već da bismo smenili jednu politiku ponižavanja svih građana Srbije. Zato smo prešli sa reči na dela i dogovorili se oko 30 programskih tačaka od čijeg sprovođenja zavisi normalan život svakog građanina. Borba protiv politike siromaštva koju sprovodi aktuelna vlast, slobodni izbori, nezavisni mediji, investiranje u domaću privredu, mere za podsticaj nataliteta i podršku porodicama, ispitivanje porekla imovine i pitanje Kosova i Metohije – tu nema mesta našim ideološkim razlikama. I upravo to daje nadu da u Srbiji može doći do promena“ – istakli su osnivači Saveza za Srbiju u izjavi koju potpisuju:

Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac, Borko Stefanović, Milan Stamatović, Nebojša Zelenović, Janko Veselinović, Željko Veselinović i Slaviša Ristić,

Pomenimo da od danas radi i sajt www.savez-za-srbiju.rs na kojem građani mogu pratiti vesti i dešavanja vezana za rad Saveza, kao i linkove do naših zvaničnih naloga na društvenim mrežama.

Iz Saveza napominju da “svi drugi nalozi na društvenim mrežama koji se pojave, a koji nisu povezani sa našim sajtom nisu naši zvanični nalozi.

Takođe, od danas sva pitanja mogu se postavljati na mejl press@savez-za-srbiju.rs,♦

BERB

Next Post

LSV: Stari problemi i u novoj školskoj godini

ned sep 2 , 2018
Liga socijaldemokrata Vojvodine ukazuje na brojne probleme koji postoje u obrazovnom sistemu naše zemlje. Uspešna država počiva na kvalitetno uređenom […]

<script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script>
<!– ranka cicak –>
<ins class=”adsbygoogle”
style=”display:block”
data-ad-client=”ca-pub-4077950134861136”
data-ad-slot=”4298303605”
data-ad-format=”auto”></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>