Turizam: Prvo mesto za Srbiju na moskovskom sajmu turizma

 

Olga Baletić

Turistička organizacija Srbije, na vodećem sajmu turizma MITT, Moskva osvojila je prestižnu nagradu za celokupan nastup izlagača.


Sajam MITT ostaje ključni industrijski forum za turističke profesionalce što dodatno daje važnost činjenici da se nagrada odnosi na ocenu celokupnog nastupa izlagača, organizaciju štanda, predstavljanje turističkih proizvoda i marketinški pristup i dodeljuje se za sve segmente nastupa.
Na ovogodišnjem predstavljanju turističke ponude poseban akcenat stavljen je na promociju zdravstvenog turizma Srbije što pokazuje kolika zainteresovanost vlada na ruskom tržištu o ovom segmentu . U aprilu 2018. godine očekuje se studijska poseta velikog broja turoperatera ruskog tržišta koji će obići najjače destinacije u ponudi zdravstvenog turizma Srbije.
U sklopu predstavljanja turističke privrede i turističkih organizacija iz naše zemlje održani su brojni sastanci kao i kontakti sa najtiražnijim medijima.

Sa preko 1.800 kompanija i 190+ destinacija, MITT, Moskva je ključno mesto za poslovne sastanke u turističkoj industriji Omogućava izlagačima da povećaju svest o svojoj destinaciji, steknu pravi osećaj za rusko putničko tržište i značajno povećaju potražnju za turističkom ponudom.♦

Next Post

Libek: Vladavina prava ključna za funkcionisanje bankarskog sektora

pet mar 16 , 2018
  Jovana Stanisavljević Sinoć je u Envoy Conference održan panel „Mitovi i zablude o bankama u Srbiji“ na kojem se […]

DANAS