Konkurs za samostalno izlganje u Art – kafe galeriji Beti Ford

Konkurs za samostalno izlganje u Art – kafe galeriji Beti Ford

09/03/2018 Off By

 

“Umetnikov otisak” i Beti Ford vas pozivaju da se prijavite za samostalno izlaganje u Art – kafe galeriji Beti Ford, koja se nalazi u Zetskoj ulici br. 2 u Beogradu, na uglu sa Skadarlijom.

 

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane umetnike kao i studente umetničkih škola i fakulteta.

“Umetnikov otisak” je autorski projekat Ane Marinović, diplomiranog grafičara. Cilj ovog projekta je promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva. Umetnici čiji rad promovišemo su iz dome–na likovnih i primenjenih umetnosti, studenti umetničkih fakulteta, samostalni umetnici, kao i neafirmisani umetnici.

Cena izlaganja za period od 8 dana je 2500 rsd. Plaćanje kotizacije se vrši, samo ako prođete žiriranje.

Svi zainteresovani umetnici treba da posalju prijavu na mail: [email protected]

Prijava treba da sadrži sledeće podatke:
1. Ime i prezime autora
2. Mesto prebivališta
3. Broj radova sa kojim konkurišete i njihova tehnika ( crtež, slika, grafika, dig. grafika,fotografija, dizajn, strip,ilustracija, …)
4. Nazivi dela i njihove dimenzije
5. Fotografije svojih radova ( od 5 do 10, JPG formata u rezoluciji do 200dpi)
6. Kratku biografiju koja obavezno treba da sadrži kontakt podatke izlagača

Pristigle prijave razmotriće Umetnički savet galerije. Rezultati će biti dostavljeni na email adresu koju izlagač navede u prijavi.

Radovi, ukoliko prođu žiriranje, moraju biti OPREMLJENI za izlaganje. ( Uramljeni ili kaširani sa jednom zakačkom na sedini rada, tako da mogu odmah da se okače).

Organizatori izložbe obezbeđuju prostor za izlaganje, kačenje radova, medijsku promociju, dizajn i stampu jednog plakata i dizajn kataloga u elektronskoj formi.

Organizator ne snosi troškove nadoknade štete, ukoliko dođe do oštećenja radova, a oni nisu adekvatno i kvalitetno opremljeni za izlaganje.( stabilne zakačke, dobro fiksirane, ovo se naročito odnosi na clips ramove, čije su zakacke prilično nestabilne i lako spadaju).

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate sve uslove organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

Umetnički savet čine:

Ana Marinović – dipl. grafičar ( član ULUPUDS-a) Edvina Romanović – Hudeckova – mr likovnih umetnosti Igor Markišić – master na odseku grafika i knjiga Milena Mitrović – dipl.graficki dizajner i MA visual design-a♦