Turizam Srbija se predstavlja na sajmu u Londonu

 

Turistička organizacija Srbije (TOS) će od sutra, 01. februara do 4. februara predstavljati turističke potencijale Srbije na sajmu turizma „Destinations Holiday and Travel Show 2018“ koji se održava u Londonu. Uz predstavnike TOS-a na ovom sajmu svoju ponudu za odmor predstaviće i Turistička organizacija Novog Sada.

Sajam Destinations je jedan od najvažnijih sajmova turizma u Velikoj Britaniji namenjen širokoj publici, koji poseti preko 35.000 potencijalnih turista.
Kako su posetioci ovog sajma zainteresovani da se upoznaju sa kulturom i tradicijom novih destinacija, a posebno gradova, kao i mogućnostima za aktivan odmor u prirodi, TOS će na „Destinations 2017“ predstaviti sveukupnu ponudu naše zemlje, dok će posebna pažnja biti posvećena onim turističkim adutima koji privlače najveći broj britanskih turista.
U 2017. godini za prvih jedanaest meseci turisti iz Velike Britanije ostvarili su 71.000 noćenja što je porast od 15% u odnosu na isti period prethodne godine.(Press DOS)♦

Next Post

Vučić prihvatio poziv Kolinde Grabar Kitarović da poseti Hrvatsku

sri jan 31 , 2018
Ranka Čičak Aleksandar Vučić prihvatio je poziv hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da poseti Zagreb u februaru. Vučić je na […]

DANAS