Dan MUPA: nagrade najboljima

 

Porodica

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova uručili su danas nagrade pripadnicima MUP-a, koji su svojim radom i zalaganjima postigli najbolje rezultate.

Više od 50 pripadnika, iz različitih organizacionih jedinica i više policijskih uprava, nagrađeni su pištoljima.
Po uručenju nagrada, ministar Stefanović se zahvalio policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima rada:
-Veliko hvala nagrađenima i svima Vama koji činite Ministarstvo unutrašnjih poslova i zbog čijeg rada građani Srbije imaju bolju i bezbedniju Srbiju. Imam tu čast da u poslednje tri godine budem na čelu Ministarstva. To je izuzetna prilika koja mi se pružila u životu i veliku čast da u bezbednosnom sektoru upoznam izuzetne ljude i velike profesionalce, rekao je Stefanović.
U ime nagrađenih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, zahvalio se načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Dejan Kovačević. On je istakao da je ova nagrada za svakog pripadnika Ministarstva velika čast i zadovoljstvo, ali ujedno i obaveza. Kovačević se zahvalio ministru i na svakodnevnoj podršci i trudu koji ulaže kako bi pripadnicima Ministarstva obezbedio najbolje uslove za rad.
Direktor policije Vladimir Rebić primio je danas i porodicu poginulog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Nenada Stojadinovića, napominjući da MUP nikada neće zaboraviti Nenada i sve požrtvovane i hrabre policajce koji su dali život za bezbednost Srbije♦

Next Post

Najbogatiji: Katar na svetu - Hrvatska u regionu!

sub jun 3 , 2017
Najbogatija država na svetu je Katar, a na interaktivnoj mapi proverite koliko su bogate ili siromašne zemlje regiona. Neke od […]

DANAS