Režim da odustane od “Vučićevog scenarija”

Režim da odustane od “Vučićevog scenarija”

29/03/2017 Off By

Uveli su vanredno stanje u zemlju projektovanjem nasilja sa samog vrha države, izmišljanjem afera i državnih udara, napadanjem aktivista drugih predsedničkih kandidata, zloupotrebom institucija i obaveštajnih službi, kao i brutalnom kontrolom nad medijima




Skandalozno je da režim Aleksandra Vučića uporno plaši narod nekim “makedonskim” ili “ukrajinskim scenarijom” i to samo nekoliko dana uoči predsedničkih izbora. Jedini izvor nestabilnosti u Srbiji i opasnosti po građane predstavlja upravo ovaj režim, navodi u pisanoj izjavi medijima Nikola Jovanović portparol Tima Vuka Jeremića:
-Uveli su vanredno stanje u zemlju projektovanjem nasilja sa samog vrha države, izmišljanjem afera i državnih udara, napadanjem aktivista drugih predsedničkih kandidata, zloupotrebom institucija i obaveštajnih službi, kao i brutalnom kontrolom nad medijima.
Stalnom pretnjom “makedonskim scenarijom” samo pripremaju alibi za izbornu krađu, budući da im je jasno da ne mogu osvojiti ni blizu 50 odsto u prvom krugu predsedničkih izbora.
Pozivamo režim da odustane od “Vučićevog scenarija”, odnosno od masovne krađe izbora, izazivanja incidenata i širenja straha u narodu. Građane pozivamo da iskoriste svoje biračko pravo i u nedelju masovnom izlaznošću obesmisle izbornu krađu režima i pošalju ga u istoriju.♦