Beograd: uhapšeni razbojnici

 

Osumnjičeni se terete da su 5. marta ove godine, uz pretnju pištoljem, od radnica jednog trgovinskog objekta oduzeli 40.000 dinara

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu razrešili su razbojništva u dvema trgovinskim radnjama i jednoj benzinskoj stanici u Beogradu i uhapsili M.Š.(1996), D.J.(1990), M.M.K.(1986) i N.P.(1993), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili to krivično delo.
Osumnjičeni se terete da su 5. marta ove godine, uz pretnju pištoljem, od radnica jednog trgovinskog objekta oduzeli 40.000 dinara.
Sumnja se da su, četiri dana kasnije, 9. marta, maskirani i uz upotrebu sile od radnice druge trgovinske radnje oduzeli 400.000 dinara.
Oni se takođe terete da su 16. aprila prošle godine izvršili razbojništvo na benzinskoj stanici u Beograd, kada su, kako se sumnja, uz pretnju pištoljem, od radnika oduzeli pazar u iznosu od 7.742 dinara.
M.Š., D.J., M.M.K. i N.P. će u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.(Press MUP)

Next Post

Vučić u Čačku: primer kako država podstiče domaću proizvodnju

sub mar 11 , 2017
Direktor kompanije “Čips vej” Tomislav Bajević istakao je da će na ovaj način kompanija proširiti postojeće kapacitete i poboljšati efikasnost […]

DANAS