Mihajlovićeva: Danas je dobar dan za SNS, biramo pobedničkog kandidata

Mihajlovićeva: Danas je dobar dan za SNS, biramo pobedničkog kandidata

17/02/2017 Off By
Upitana da li je jedan od motiva Tomislava Nikolića da se ponovo kandiduje za predsednika podela SNS, odgovorila je da je moguće da mu je to bio motiv, ali da očigledno u tome nije uspeo



“DANAS je dobar dan za SNS, jer će stranka na sednici Glavnog odbora izabrati Aleksandra Vučića za predsedničkog kandidata i uverena sam da danas Srbija dobija pobedničkog kandidata”, poručila je potpredsednica Vlade Srbije i član Predsedništva SNS, dr Zorana Mihajlović.

“Sigurna sam da će SNS na današnjoj sednici imenovati svog kandidata za predsedničke izbore – lidera SNS i premijera Aleksandra Vučića. I to je tačka na sve priče o kandidaturama”, rekla je Mihajlovićeva na konferenciji za novinare.

Upitana da li je jedan od motiva Tomislava Nikolića da se ponovo kandiduje za predsednika podela SNS, odgovorila je da je moguće da mu je to bio motiv, ali da očigledno u tome nije uspeo.

“Nema podela u SNS. Predsedništvo je jednoglasno predložilo da naš kandidat bude Vučić i zna se zašto smo doneli tu odluku. Samo Vučić može da bude zajednički kandidat i samo on može da pobedi u prvom krugu. To je važno kako bi politika zemlje ostala kao i do sada”, istakla je Mihajlovićeva, dodajući da je najvažnija Srbija, a ne lični interesi.(Press ZM)