RECEPTI: PAPRIKE SA SIROM I LUKOM

 

Izbor MARIJA RADOVIĆ

Potrebno:

15 očišćenih krupnijih paprika

1 kg sitnog sira

2-3 glavice crnog luka

5 kašika kukuruznog griza

2-3 kašičice suvog biljnog začina

0,5 dl ulja

1 vezica svežeg peršuna

5 jaja

Priprema:

Očistite papriku od semena. Očistite luk, usitnite ga i pržite na ulju, dok ne postane staklast. Ohladite ga. U bacite sir, jaja, začinite po želji, suvim biljni začinom, peršunom, biberom, mirođijom, mlevenim kimom…. Napunite paprike tom smesom. Pecite u dubokom sudu na 200 stepeni. Pred kraj pokrijte alu-folijom.

Next Post

NAUČNI KAMION OD 6. DO 10. JULA ISPRED TC UŠĆE

uto jul 5 , 2016
  Pod sloganom „Istraži, prikaži, znanje potraži“ glavna tema Noći istraživača su migracije a tradicionalno poslednjeg petka u septembru, istraživači […]

DANAS