Mostar: Vučić razgovarao sa Ivanićem i Čovićem

Mostar: Vučić razgovarao sa Ivanićem i Čovićem

12/04/2016 Off By

Uložićemo napore da sačuvamo mir i stabilnost u regionu Zapadnog Balkana jer bez toga nema ni ekonomskog napretka“, istakao je Vučić


PREDSEDNIK Vlade Srbije Aleksandar Vučić započeo je jednodnevni boravak u Mostaru susretom sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem, sa kojim je razgovarao o regionalnim odnosima i položaju srpskog naroda u BiH.

Premijer Vučić istakao je da Srbija želi da odnosi u regionu napreduju, kao i da je regionalna stabilnost od ključnog značaja.mostar 2



Uložićemo napore da sačuvamo mir i stabilnost u regionu Zapadnog Balkana jer bez toga nema ni ekonomskog napretka“, istakao je Vučić.
Predsednik Vlade Srbije Vučić posetu Mostaru nastavlja susretom sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem sa kojim je razgovarao o odnosima Srbije i BiH, Srbije i Hrvatske, kao i odnosima u regionu.
Sagovornici su izrazili nadu da će biti dovoljno razumevanja i volje svih strana kako bi se odnosi ‎uredili za dobrobit budućih generacija.
Premijer Vučić sastaće se danas i sa episkopom zahumsko – hercegovačkim i primorskim Grigorijem i predstavnicima srpske zajednice u Mostaru.(Press Vlade)