Smederevo: uhapšen švercer droge

Smederevo: uhapšen švercer droge

15/10/2015 Off By

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su N. K. (51) iz Đakovice i D. A. (31) i M. J. (30), obojica iz Smedereva, a N. K. je osumnjičen i da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga


sver droge

ilustracija

Info: Press Biro MUP – a

 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu jutros su kao rezultat višemesečnog operativnog rada, u automobilu “opel vektra” smederevskih registarskih oznaka pronašli više od kilogram materije za koju se sumnja da je heroin.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su N. K. (51) iz Đakovice i D. A. (31) i M. J. (30), obojica iz Smedereva, a N. K. je osumnjičen i da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
„Opel vektra“ je zaustavljena na auto-putu Niš – Beograd kod Smedereva, a četiri paketa, težine 1.151 gram, pronađeni su kod N. K.
Sumnja se da je droga bila namenjena za preprodaju uživaocima na području Smedereva.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom višem javnom tužiocu u Smederevu.♦